···········      

 
   

Backgammon är en lek av enkelt härskar, finns det ingenting som försvåras om leken sig själv och med någon lycka, och några roller av tärningen gör du styrkasegern, men de assimilerade vast probabilitiesna, kombinerat med de olika strategierna ett spelarestyrkabruk, det en äkta lek av intelligens, en som tvingar spelare för mer, än ren lycka, som är resonera varför backgammon är en värdesak, bearbetar i forskningen av konstgjord intelligens.

Att leka on-line backgammon är ett dagligt erfar för miljoner av backgammon fläktar. Internet packas med ivriga backgammonspelare för att konkurrera mot andra, finns det tusentals rum och program för denna allmänhet. Det finns många slå vad platser som ägnas till backgammon och erbjudandet, för en liten avgift, en kassaskåpplattform för att backgammonspelare ska konkurrera och för att utkämpa över deras lekar.

Även om du ska inte fynd här, spelar backgammon för att leka för verkliga pengar, nedanfört där är flera on-line backgammonlekar som du kan leka gratis.

 
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
         <